search
-
Start Date
End Date
backgroundbackgroundՌԵՍՏՈՐԱՆԱՅԻՆ ՄԵՆԵՋՄԵՆԹ
ՌԵՍՏՈՐԱՆԱՅԻՆ ՄԵՆԵՋՄԵՆԹ
share
favourite

ՌԵՍՏՈՐԱՆԱՅԻՆ ՄԵՆԵՋՄԵՆԹ

Course/workshop
Course/workshop
HORECA Management
HORECA Management
Business
star-favourite0
140,000 ֏
per course

About course

Տևողությունը՝ 1,5 ամիս շաբաթական 2 օր, 3-ական ժամ։

Ավարտին տրվում է «Երեմյան Ակադեմիա»-ի վկայական։

You learn

  • Ռեստորանի կառավարում․ նպատակներ, ֆունկցիաներ և խնդիրներ
  • Ղեկավարի 4 հիմնական գործառույթները
  • Ռեստորանային մենեջերի աշխատանքի նկարագրություն
  • Սպասարկման հոգեբանություն, հյուրերի տիպաբանություն
  • Հաղորդակցում և կոնֆլիկտների կառավարում
  • Մոտիվացիա, ժամանակի կառավարում
  • Սպասարկման ստանդարտներ
  • Մարդկային ռեսուրսների կառավարում
  • Ֆինանսների կառավարում

Map

courseImage

Business

ՌԵՍՏՈՐԱՆԱՅԻՆ ՄԵՆԵՋՄԵՆԹ

Like and share!

share
favourite

Leave a review

Rate

Comments and rates

There are no reviews

Become a business professional

Are you interested in business topics? Receive the best marketing, management, and other field-related courses based on your preferences and needs. Just let us know we can help! Leave an email!

Related Courses

See More
share
favourite
No Schedule

star-favourite0
per course
share
favourite
No Schedule

star-favourite0
per month
share
favourite
No Schedule

star-favourite0